top of page

MUNKAHELYI TORNA

A mai rohanó világunkban sokszor háttérbe szorul az egészségünk. Persze, amikor már nagyobb gondok vannak, arra mindenki felfigyel, de sokkal inkább előtérbe kellene helyezni az általános közérzetünket és a kényelmünket. Amennyiben nem törődünk az apró figyelmeztető jelekkel - vagy azt megelőzően a részletekkel-, akkor később
az a munka rovására is mehet.

Kérjen árajánlatot és azonnal válaszolunk!

repcsi.png
FB.png
Insta.png

Keresse fel social media oldalainkat

About
tornacsaj.png

Egy jó munkáltató foglalkozik azzal, hogy a megfeleő feltételeket megteremtse, illetve helyet ad annak, hogy a dolgozók tudjanak törődni kicsit magukkal is a napi rutin feladataik mellett. Az egyik fontos tényező a helytelen testtartás, mely hosszútávon rengeteg komolyabb negatív velejárót is vonhat maga után. Azért, hogy a kezdődő egészségkárosodásokat és visszafordíthatatlan helyzeteket ne érhessük el, a munkahelyi mozgásterápia fantasztikus segítséget nyújt. Segítségével képesek leszünk kiküszöbölni, hogy a munkavégzés során sokkal jobban elfáradjunk, mint kellene. Nagyobb lesz a koncentrációképességünk, így megnő a munkavégzés hatékonysága. A megfelelő testhelyzet és a munkakörnyezet helyes kialakítása tovább segíti a jó közérzet fenntartását, és megelőz rengeteg egyéb bajt.

MIT KÍNÁLUNK A PARTNEREINKNEK?

A Health Event szakértő gyógytornászai segítségével egy olyan speciálisan kifejlesztett munkahelyi programban vehetnek részt a dolgozók – akár egyénileg, akár csoportosan -, mely javít a tartáson és az életminőségen. A tornát a munkáltató által megjelölt telephelyen tartjuk, így a munkavállaló munkából való kiesése minimális. 

 

Ezen felül partnereink ergonómiai és életmódbeli tanácsadást is kapnak, melynek köszönhetően még inkább javítható a dolgozók közérzete és munkabírása. A munkahelyi torna bevezetése minden szempontból ajánlott. Legyen szó csupán a megelőzésről, a helyes testtartás kialakításáról, vagy esetleg már létrejött gondokról. Utóbbinál szóba jöhet a derék-, a nyak-, illetve a hátfájás is. Emellett rehabilitáció esetén is tökéletes segítséget jelent.

 

A gyógytorna egy állapotfelméréssel kezdődik és minden esetben figyelembe veszi a résztvevők igényeit. A stabilizáló és funkcionális gyakorlatokkal teletűzdelt program ízület- és gerincvédelmi szempontok szerint lett összeállítva, és egyénileg, vagy csoportosan is hatalmas segítséget nyújt a jelenlévőknek. Ezek a mozdulatsorok begyakorolhatóak, így a gyógytornász a betanulást követően csak alkalmanként és igény esetén megy ki a helyszínre. 

AJÁNLATKÉRÉS, IDŐPONT EGYEZTETÉS

HÍVJON MINKET: +36 70 410 7480 

Contact
bottom of page