top of page

RENDEZVÉNYEK 
EGÉSZSÉGÜGYI BIZTOSÍTÁSA 

Egy rendezvény akkor lesz valóban sikeres, ha minden egyes apró mozzanat összehangoltan működik. Mint egy nagy kirakós játék, egyszerűen mindennek a helyére kell kerülnie.

Az egészségügyi ellátás éppen egy ilyen „kirakós-darabnak” számít, mely egyszerűen nem hiányozhat egyetlen rendezvényről sem. Legyen szó akár csak egy kisebb összejövetelről, vagy egy nagyobb volumenű eseményről, mindig érhet minket nem várt szituáció, amikor jó, ha kéznél van valaki, aki segít.

Kérjen árajánlatot és azonnal válaszolunk!

repcsi.png
FB.png
Insta.png

Keresse fel social media oldalainkat

About

MIT KÍNÁLUNK A PARTNEREINKNEK?

Ügyfeleink igényeihez igazodva szeretnénk egy olyan szolgáltatóvá válni, ahol kompletten kiszolgálhatjuk a további igényeket. A munkahelyi mentálhigiénés támogatás, ergonómia vagy torna, masszázs mellett zászlónkra tűztük a céges rendezvények megszervezését is. Ebben a nagy tapasztalattal rendelkező fiatalos, lendületes kreatív csapatunk segít. 

mentos.png

Egy nagyobb rendezvényen például nem kérdés, hogy szükségessé válhat a hirtelen elsősegélynyújtás. De higgyük el, a kisebb céges eseményen és egyéb programokon is rengeteg olyan mozzanat van, melyek közül elég, ha csak egy tekintetében lenne szükség szakértő ellátásra. Legyen az sebkötözés vagy vrzéscsillapítás, fertőtlenítés...

 

Ezért mindig jó, ha gondolunk erre a részletre is, amikor egészség-, vagy családi napot szervezünk, esetleg konferenciát, csapatépítőt tartunk, és akkor is, amikor valamilyen sporteseményt hozunk össze. A Health Event csapata megfelelő egészségügyi hátteret nyújt, bármilyen eseményről is van szó. Emellett akár még szűrőprogramokkal is kiegészíthető az egészségügyi szolgáltatás, ami még tovább emelheti az aktuális rendezvény sikerességét, lehetőséget adva a családtagok egészségi állapotának szűrés keretében történő vizsgálatára.

AJÁNLATKÉRÉS, IDŐPONT EGYEZTETÉS

HÍVJON MINKET: +36 70 410 7480 

Contact
bottom of page